גלידת מנגו קלי קלות

גלידת מנגו קלי קלות
26 באוגוסט 1998

גלידת מנגו

גלידת מנגו גרסה א`

שתי גרסאות שתיהן פשוטות

החומרים:

תבנית ארוכה

נילון נצמד או נייר אפיה

1 כוס מחית פרי +
1/3 כוס ליקר (אפשר גם פרי אחר)

1 שמנת מתוקה

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

לערבב היטב את הפרי עם הליקר המתאים.

לקפל פנימה את הפרי ולהקפיא בתבנית ארוכה.
להוסיף אבקת סוכר ע"פ הטעם. 1 שמנת מתוקה = להקציף היטב.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

גלידת מנגו גרסה ב`

החומרים:

תבנית ארוכה

נילון נצמד או נייר אפיה

2 שמנת מתוקה

שפופרת חלב מרוכז

2 כוסות מחית מנגו או פרי אחר


אופן ההכנה:


להקציף 2 שמנת מתוקה ,

לערבב 2 כוסות מחית פרי עם שפופרת חלב מרוכז

לקפל הכל יחד לשים בתבנית ארוכה על פלסטיק נצמד או נייר אפיה.
ולהקפיא למספר שעות.

לפרוס ולהגיש עם קישוט כלבבכם.

בת א ב ו ן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גלידות,פרפה,, יין, מנגו,, מתכונים, פירות,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על גלידת מנגו קלי קלות

  1. mai17 הגיב:

    חחח עכשיו אני יודעת איך להכין גלידת מנגו!!!
    יש לך אחלה בלוג!!! :]
    מאי

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    עדין יותר מחצי לא עלה
    לאט לאט
    תודה לביקור
    יערה

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s