ציזיקי TZATZIKI יוגורט כבשים ומלפפונים

ציזיקי TZATZIKI יוגורט כבשים ומלפפונים

ציזיקי

החומרים:
קערה גדולה לערבוב
ל-4 מנות
4 גביעי יוגורט כבשים (יוגורמה עדיף)
1 שמנת חמוצה
2 מלפפונים חתוכים קטן קטן (אפשר מלפפון כבוש בחומץ)
½ עד 1כפית שום כתוש דק דק
4 גבעולי שמיר קצוץ
2 כפיות שמן זית
קורט פלפל לבן גרוס
קורט פלפל שחור גרוס
קוביות קרח או ברד
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים יחד לקערה. מערבבים ומאכסנים במקרר עד להגשה.
מגישים קר ,אפשר עם קוביות קרח או ברד.
אופן ההכנה למהדרים:מערבבים את היוגורט והשמנת יחד. מכניסים לחיתול בד או בד בטיסט אחר, תולים למשך הלילה להוצאת נוזלים.

מערבבים את המלפפונים הטריים עם קורט מלח ומניחים במסננת ללילה להוצאת נוזלים. (המלח מזרז את הוצאת הנוזלים).
לאחר 8 שעות לפחות, מכניסים לקערה את כל החומרים ולערבב יחד להוסיף את השמיר הקצוץ
משפרים טעמים ומוסיפים את שמן הזית.
מגישים קר, אפשר להוסיף קוביות קרח או מעט ברד.
בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, יוגורט,, יווניים,, ירקות,, מוצרי חלב, מלפפונים, מתכוני עמים,, שום,, שמיר,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s