פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום

פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום

חומרים:

ל-20 איש (2 פטריות לאדם)

המגש

תבנית תנור גדולה

נייר כסף

צלחת הגשה

שמן זית כ- 1/2 כוס

10 שיני שום מרוסקות

40 פטריות שמפיניון גדולות מלאות

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

גבינה בולגרית 5 אחוז או יותר 500 גרם או יותר

500 גרם דובדבנים גדולים

2 שום שלמים

שום

אופן ההכנה:

משמנים את נייר הכסף בתבנית אפיה גדולה במעט שמן זית.

בצדדים שמים 2 שומים שלמים.

שמים בקערה גדולה 3-4 כפות שמן זית. לקערה זו מוסיפים:

את רגלי הפטריות קצוצות דק דק

חותכים את הגבינה לקוביות של 1/2 ס"מ

מוסיפים את השום הכתוש מלח ופלפל שחור גרוס.

מערבבים הכל יחד , משפרים טעמים.

ממלאים את הפטריות

שמים על כל פטרייה 2 טיפת שמן זית

שמים בתבנית משומנת את הפטריות

מכניסים לתנור קר ל-45 דקות בטמפרטורה של כ 175 מעלות (לא גריל)

לא מכוסה.

להגיש על צלחת נאה ולקשט בדובדבנים.

בתאבון

פרסמתי בפורום אוכל של אורט 08/06/2003 18:41:23

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינה בולגרית, גבינה לבנה,, גבינה,, דובדבנים,, ירקות,, מוצרי חלב, פטריות,, פירות,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s