לנגוסטינים ברוטב צילי

לנגוסטינים ברוטב צילי

החומרים:

למנה אחת או שתיים

סיר קטן דק

12 לנגוסטינים בינוניים

1 פלפל אדום גדול

1 מלפפון ארוך

מיץ מלימון אחד

4 כפות של ספרייט או יין לבן

1 כף שמן רגיל

11/2 כף רוטב צ`ילי

11/2 כף קטשפ חריף

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:

מכינים על צלחת הגשה מלפפון פרוס דק דק, ופרוסות דקות של פלפל אדום לקישוט ומשאירים בצד.

שופכים מעט מיץ לימון וקורט מלח על הלנגוסטינים. מעסים אותם קלות ומשאירים לעמוד כחצי שעה.

בסיר מרתיחים את הספרייט יחד עם הלנגוסטינים עד שהנוזל כמעט נעלם. (לוקח מספר דקות).

מוסיפים על הלנגוסטינים את השמן, רוטב הצ`ילי יחד עם הקטשופ. מוסיפים עוד טיפת לימון ומביאים לרתיחה. לוקח מספר דקות,

מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל שחור גרוס לפי הטעם.

כאשר רוב הרוטב נספג והקליפה מתחילה להיפרד מהלנגוסטינים

מעבירים את הלנגוסטינים אל צלחת ההגשה המוכנה

לנגוסטינים

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דגים ופירות ים, יין, לימון,, מלפפונים, פירות ים, פלפלים,, קטשופ,, רוטב צ'ילי, שום,, שמן,, שרימפסים, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s