מרק גולש הונגרי

מרק גולש הונגרי

מרק גולש הונגרי

סיר גדול

 

על 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות של כ-4 ס"מ עובי  11/2 ס"מ

 

4 כפות שומן אווז או שמן רגיל

 

1 בצל גדול קצוץ דק קורט מלח

 

קורט פלפל שחור גרוס טרי

 

כפית גרגירי קימל שלמים1

4  תפוחי אדמה חתוכים לרבעים

1 כף פריקה מתוקה

1-2  כפיות פפריקה הונגרית חריפה

2 עלי דפנה

מים רותחים לכיסוי

 

להסמכת הגולש להוסיף 1 כף קמח

 

מדולל במעט מים (ללא גושים)

 

אופן ההכנה

שמים את השומן בסיר רחב וכשהוא חם מאוד

מטגנים בו את הבצל עד שהוא זהוב מעט

 

מוסיפים את שני סוגי הפפריקה ומערבבים דקה

מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים תוך ערבוב

עד שהם משחימים מעט

מוסיפים את כל שאר החומרים ומים רותחים כדי כיסוי

מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש

מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים וחצי-שלוש

עד שהבשר רך מאד.  מוסיפים את הקמח המדולל במים

מערבבים עוד כשלוש דקות, עד שהרוטב מסמיך

מגישים עם קרוטונים,אפשר נקניק חריף/ קבנוס ועוד

 

והכי חשוב לחם טוב לניגוב

 

בתיאבון

 

אל תתנו לאדישות לשקוע החזירו את גלעד שליט

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, בשרים, הונגריים,, מרק,, מתכוני עמים,, פפריקה,, קבנוס, שמן,, תבלינים,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s