עוף חמוץ מתוק נוסח פיליפיני

עוף חמוץ מתוק נוסח פיליפיני

החומרים:

מחבת עבה

סיר עם מכסה
1 ק"ג שוקי עוף
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חומץ
מעט שמן זית עם מעט חמאה לטיגון
קורט פלפל שחור גרוס
2 שיני שום מעוכות קצוצות דק
1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את רוטב הסויה, הסוכר והחומץ ומשאירים לעמוד.

מחממים שמן ומעט חמאה במחבת מכניסים את העוף.

סוגרים את השוקיים מכל הצדדים תוך הפיכתם כל הזמן.

מחממים את הסיר ומעבירים אליו את העוף והנוזלים.

שופכים מעל את התערובת הנוזלית שהכנו. מוסיפים את השום

מעט פלפל שחור גרוס וכוס מים רותחים

משפרים טעמים.  מביאים לרתיחה ומכסים במכסה.

מבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.

מגישים על מצע של אורז /אחר

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, חומץ,, מתכוני עמים,, סוכר,, עופות,, פיליפינים,, רוטב סויה,, שום,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s