רגלי חזיר בפרורי לחם

רגלי חזיר בפרורי לחם

החומרים:

סיר גדול

תבנית אפיה

4 רגלים או יותר

1 בצל חתוך דק
1/2 ראש שום
2 עלי דפנה

2 גזרים פרוסים דק

2 מקלות סלרי פרוסים

5 גבעולי טימין

5 ענפים של פטרוזיליה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

3-4 כפות של חרדל דיזון טוב
שמן זית

פרורי לחם ביתיים מעורבים בשום כתוש

אופן ההכנה הראשוני:

את 4 הרגליים חייבים לנקות היטב מכל שאריות שערות ושאר ירקות.

הדרך הקלה היא להרתיח כ- 5 דקות במים, שופכים את המים ומסננים. חוזרים על ההליך עם צריך למען הנקיון.

(בתחנה המרכזית החדשה וברחוב נווה שאנן ניתן להשיג
רגלים נקיות או בטיב טעם).

אופן הכנתו של המעדן:

שמים בסיר נקי את הרגליים,בצל חתוך,וחצי ראש השום,
(אפשר שלם)עלי דפנה, גזרים פרוסים,מקלות סלרי פרוסים,
גבעולי טימין,פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-3 שעות.
מסננים ומצננים למשך הלילה.

בקערה או תבנית מערבבים יחד פירורי לחם לא תעשיתיים מעורבים בשום כתוש ,כמות שאוהבים. מוסיפים עשבי תבול קצוצים ,טימין,פטרוזיליה,טרגון אחרים ומעט שמן זית כדי
להרטיב מעט את התערובת.


למחרת, מורחים את רגלי החזיר הקרות בחרדל
וטובלים אותן בתערובת של פירורי לחם שהכנו.

מסדרים את הרגלים בתבנית.

מכניסים את התבנית מתחת לגריל חם מאד
אופים עד שהציפוי נעשה שחום ופריך.
מגישים עם סלט ירוק או אחר.

בתאבון



מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, גזר,, חזיר, טימין,, סלרי, עלי דפנה,, פטרוזיליה,, פרורי לחם/מצה,, שום,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s