שוקי עוף באננס ושזיפים

שוקי עוף באננס ושזיפים

החומרים:

תבנית זכוכית גדולה או אחרת8 שוקים עוף (חישוב 2 שוקיים לאדם) נקיות מנוצות100 גרם שזיפים מיובשים מגולענים400 גרם אננס מקופסא כולל נוזלפפריקה אדומה כמות נדיבהפפריקה חריפה למי שאוהב לשיקול דעת. אפשר להגדיל את הכמויות כרצונכם ביחסים שווים.אפשר להוסיף ליצי, רומבוטן משמש אגוזי מלךאופן ההכנה:

משרים את השוקיים עם פפריקה ופלפל שחור גרוס לפחות לשעתיים כאשר מידי פעם הופכים את השוקיים  שיספגו היטב את הטעמים. מסדרים את השוקים בתבנית, שופכים את שאריות הנוזל למעלה.שמים את השזיפים והאננס כולל הנוזל.מערבבים מעט ומרטיבים את העוף. אני מכניסה למיקרוגל המשולב שיש לי (מיקרו עם תנור אפיה)  ל –קומבי (שילוב)  5 ל-50 דקות.

= תנור אפיה שחומם מראש לטמפ` של 170 מעלות ל-3/4 שעה.

באמצע הזמן אני פותחת את הדלת הופכת את העוף ומרטיבה אותו בנוזל.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אננס, בשרים, עופות,, פירות מיובשים, פירות,, שזיפים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s