גינטאנג גולאי GINATANG GULAY

גינטאנג גולאי GINATANG GULAY

מעדן פיליפיני של ירקות בשר בחלב קוקס
החומרים:
מחבת
סיר שטוח
300 גרם סינטה לבן חתוכה לרצועות ברוחב אצבע
250 גרם לוביה חתוכה
1/2 אצבע גינגר קצוץ דק
דלורית בינונית
קורט מלח
קורט שמן
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
1 כוס מים
חלב קוקוס באבקה (חנויות המזרח)GAATA RECPE MIX 40 GR
פלפל צילי ירוק או אדום לפי הטעם האישי.

אופן ההכנה:

משרים את אבקת חלב הקוקוס בכוס מים בסיר ובוחשים עד שנמסה.
לוקח כ-10 דקות.
את הבשר מורחים בשום פלפל שחור גרוס וקורט מלח ומשאירים כחצי שעה.
במחבת חם עם מעט שמן סוגרים את הבשר הלבן
לאחר שאבקת חלב הקוקוס נמסה,
מרתיחים את החלב ולאחר רתיחה מוסיפים את הבשר שסגרנו.
מבשלים כ- 5 דקות.
מוסיפים את הדלורית את הלוביה ובוחשים כל הזמן כדי שחלב הקוקוס לא ישרף.
מוכן כאשר הלוביה נעימה למאכל, ישנם שאוהבים אותה לא מבושלת עד הסוף וישנם
שאוהבים מבושל היטב. לדאוג לא לשרוף אל חלב הקוקוס הוא צריך להיות מעט צמיגי.
אם חסר נוזל להוסיף מעט מים רותחים.
לשפר טעמים,להוסיף פלפל חריף
בתאבון.

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אורז,, בשרים, דלורית, ירקות,, לוביה,, מתכוני עמים,, פיליפינים,, קוקוס,, שום,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s