עוף עם פירות יבשים

עוף עם פירות יבשיםתכולה ל-8 אנשים
תבנית אלומניום בתוך תבנית תנור רגילה
נייר אלומיניום ארוך לתבנית +נייר אלומיניום לכיסוי
16 שוקי עוף
200 גרם משמש יבש
200 גרם שזיפים יבשים מגולענים
100 גרם צמוקים
2 קופסאות אננס חתוך קטנות עם המיץ (137 גרם לאחר סינון)
פפריקה אדומה כמות נדיבה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן זית בנדיבות

בצד, 3 שומים מרוחים בשמן זית עטופים בנייר כסף
בתבנית נוספת 8-10 תפוחי אדמה גדולי עטופים בנייר אלומיניום.

אופן ההכנה:
משמנים את שוקי העוף בשמן זית, מפלפלים ממליחים, מפפרקים ומעסים היטב.
מניחים למנוחה לספיגת טעמים.
מסדרים על נייר האלומניום שהונח בתבנית, מפזרים מעל את המשמש
השזיפים הצמוקים והאננס עם הנוזל.
מכסים באלומיניום וסוגרים היטב.
לתנור בטמפרטורה של 190 מעלות כ-שעתיים תלוי בתנור.
(לבדוק מידי פעם שהעוף רטוב ולהשקות בנוזל לפחות פעמיים) (לא להשתמש בטורבו כי מיבש את העוף).

תפוחי האדמה יוצאים כמו קרטושקעס.
אפשר לפזר מלמעלה אגוזי מלך או מדקמיה אחרים.

בתאבון
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי + HIT

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, חגים, עופות,, פירות מיובשים, פירות,, צמוקים,, שזיפים,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s