חמין

חמין


כמויות בהתאם למספר הסועדיםהחומרים:סיר לחמין
12 ביצים קשות
1 ק"ג אוסובוקו
1/4 ק"ג שעועית לבנה גדולה
2 ק"ג פילה  חתוך לקוביות
6 עצמות מוח או יותר
50 גרם דבש
5 כפות סוכר חום או לבן
2 תפוחי אדמה בינוניים לאדם
3 -4 קישקע מוכנים
פלפל שחור גרוס עבה
שעועית לבנה גדולה שהושרתה במים שהוחלפו 3 ימים
מים רותחים
שקיות קוקי בינוניות
כף עץ ארוכה
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את הסוכר עם הדבש ובוחשים עד שמתחיל לבעבע.
מכניסים את הבשר לצריבה מכל הצדדים.

מוסיפים את מחצית תפוחי האדמה את השעועית בשקית קוקי
עם שניים שלושה חורים קטנים.
את הקישקע כל אחד לחוד בשקית קוקי סגורה עם שניים שלושה נקבים קטנים.
מעל שמים את עצמות המוח את הביצים הקשות בשקית קוקי עם שני נקבים ואת יתרת תפוחי האדמה.
שמים פלפל שחור גרוס ושופכים מלמעלה מים רותחים.
מי שאוהב יכוללהכניס גריסי פנינה בשקית קוקי.

מכסים עד לרתיחה.
מוציאים את הקצץ המלוכלך. מנמיכים את האש.
מבשלים על אש קטנה מינימום 6 שעות, מי שרותה יכול להכניס לתנור ללילה בחום נמוך, לשים לב שיש מספיק מים למטה שלא ישרף.
למי שרוצה לאחר בישול של 4 שעות לפחות,
אפשר לגרד כמה תפוחי אדמה מעל לחמין לכסות במכסה
ולעטוף את הסיר בנייר עיתון ולקשור.
להמשיך לבשל עוד 4 שעות. הכי טעים לפחות 12 שעות אפשר גם פחות
בתאבון

אם אהבתם לחצו על
דרגו אותי + HIT

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בשרים, דבש, חגים, סוכר,, עצמות, קטניות, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s