מעיים ממולאים או צוואר

מעיים ממולאים או צוואר

החומרים:
ס
יר בעל תחתית עבה ½ ק"ג מעי בקר או 2 גרונות הודו ארוכים  או תרנגול/ת 80- גרם שומן אווז קוביות או אחר2  בצלים קצוצים דק עד ריסוק½ 1 כוס קמח

10 עלי פטרוזיליה בלבד קצוצה דק ביותרכפית זנגבילקורט מלחקורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:משרים את המעיים או הצוואר במים חמים כאשר הם הפוכים.

מגרדים בסכין את הפסולת הפנימית וגם החיצונית.מטגנים את הבצל בחתיכות שומן האווז עד להזהבה.מורידים מהאש.  מוסיפים כוס וחצי קמח, פטרוזיליה, זנגביל, מלח ופלפל ומערבבים. משפרים טעמים.
אופן המילוי:

עם מעי בקר,  חותכים אותו לחלקים באורך רצוי כדי שלא יהיו גדולים מדי. בערך 15 ס"מ.תופרים צד אחד במחט עגולה עם חוט משיכה,  ממלאים לא יותר מידי, ותופרים את הצד השני. טובלים במים לדקה.  דוקרים במחט עדינה בשני מקומות כדי שלא יתפקע. מבשלים בתוך חמין, בציר בקר או בצלי בשר. במקרה זה עם המעיים לא השחימו, אפשר לטגן מעט במחבת חם לאחר הבישול.בתיאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בשרים, דבש, סוכר,, עגל,, עצמות, קישקע, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s