החמין שלי לקראת החורף שמגיע

החמין שלי לקראת החורף שמגיע


 

מצרכים:

סיר ענק עם מכסה מתכת כמו גם ידיות שניתן להכניס גם לתנור
3 שקיות קוקי

12 ביצים או  כמספר הסועדים או יותר
5-6 כפות סוכר
4-5 כפות דבש
3 קישקע ממולא מוכן הוד-לבן / הונגרי  אחר
פרוסות
אוסובוקו עגל, בקר או לבן לפי מס` אנשים

תפוחי אדמה קטנים 3 -2 לאיש עם הקליפה
גריסי פנינה 6 כפות
שעועית חומה/לבנה (שעברה השרייה במים 48 שעות)

בשר – פילה, שריר, (קעצלקע) 2 ק"ג
עצמות עם מוח כמספר הסועדים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה :
שמים בתחתית הסיר את הסוכר והדבש כאשר הסיר קר
ומדליקים אש.
עוד לפני שנוצר ממש קרמל מוסיפים את הבשר והאוסובוקו
לדקות להשחמה מכל הצדדים.

מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים, מכניסים כל קישקע לשקית
קוקי סגורה ומחוררים אותה עם מחט בשנים או שלושה מקומות ומכניסים לסיר, מעל הקישקע שמים את האוסובוקו, תפוחי אדמה, שעועית וביצים. מכסים במים רותחים ומבשלים על אש גדולה


עד לרתיחה. מסירים את כל הקצף (לכלוך שעולה למעלה) ומורידים את האש לנמוכה. מתקנים טעמים ומבשלים 6 עד 24 שעות.
אפשר על אש נמוכה או בתנור בחום נמוך או על פלטה לשבת.
לדאוג שהבשר לא ידבק לתחתית. לפני ההגשה משפרים שוב טעמים.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בשרים, דבש, סוכר,, עצמות, קטניות, קישקע, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s