צ`ופ סואי עם עוף, מתכון פיליפיני של גיני

צ`ופ סואי עם עוף, מתכון פיליפיני של גיני

החומרים:
סיר רחב
קערה עם מים קרים
כף מחוררת
2 חזה עוף חתוכים לרצועות קטנות
1 כרובית קטנה להפריד לפרחים קטנים
200 גרם שעועית ירוקה ארוכה (לוביה/סטרינג בינס)
1/4כרוב ירוק (הלבן מריר יותר) מושרה במים
3 גזרים חתוכים לרצועות קטנות
1/2 קולרבי חתוך לקוביות
מעט נבטים

1 ברוקלי חתוך לפרחים קטנים ללא הגזע
1 פלפל ירוק או אדום חתוך לקוביות אלכסוניות
3 בצל ירוק חתוך לחתיכות באורך ס"מ
1 בצל גדול חתוך לקוביות
2 שיני שום גדולות
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 כפית אבקת מרק עוף
מעט שמן זית
2-3 כפות רוטב סויה
1 כפית סוכר

אופן הכנה:
מבשלים מעט את הכרובית במים רותחים עם טיפונת מלח ומוציאים לקערה. באותם מים מבשלים מעט את השעועית ומוציאים בעזרת כף מחוררת למים קרים.
מיבשים את הסיר ושמים מעט שמן זית.
מחממים סיר על אש בינונית, משחימים את השום לאחר מכן את הבצל הלבן.
לאחר הזהבה, מכניסים את  רצועות העוף לסגירה מכל הכיוונים.

ממליחים ומפלפלים. מכניסים את הגזר, מערבבים כל הזמן עד לריכוך קל,
מוסיפים את הכרוב, ומערבבים, לאחר שהכרוב ירד מעט בגובה,
מוסיפים את הכרובית את הפלפל את השעועית הבצל ירוק הקולרבי,

מקפיצים את תוכן הסיר, בסוף מכניסים את הנבטים.
להשגיח כל הזמן שלא יישרף.
שופכים מלמעלה את רוטב הסויה שהכנסנו לתוכו 1 כפית סוכר ואבקת מרק
וערבבנו היטב.  מקפיצים מספר פעמים עד שהירקות רכים מעט.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, בשרים, גזר,, ירקות,, כרוב,, כרובית,, עופות,, פיליפינים,, פלפלים,, רוטב סויה,, שמן,, שעועית ירוקה,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s