בלינצ’ס תרד /פטריות

בלינצ’ס תרד/פטריות


החומרים:
מחבת לבלינצס או אחר
תבנית אפיה
ניר אפיה
מגבת ניר
4 ביצים
1כוס חלב /שמנת
1 כוס מים
1 כוס קמח
1 כפית מלח
2 כפות גדושות חמאה רכה
גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה :
מערבבים במיקסר לקבלת בלילה אחידה.
במידה והבלינצ’סים לא יוצאים טוב מוסיפים עוד מעט חמאה
למלוי:
תרד טרי חלוט או מדליוני תרד בערך ק"ג /פטריות טריות שמפיניון
300   גרם גבינה בולגרית 5%
2 ביצים
מחממים מחבת לבלינצס או אחר שיהיה חם.
שמים כף מהתערובת ומפזרים על כל התחתית
ברגע שמזהיב מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
את הבלינצס השני שמים מעליו עד שיש ערמה

ממלאים את הבלינצ’סים בתערובת.
מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת
אופים בחום בינוני עד שהגבינה למעלה מקבלת גוון זהוב
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, גבינה לבנה,, גבינה צהובה,, חגים, חמאה,, ירקות,, מאפים, מוצרי חלב, פטריות,, שמן,, שמנת,, תבלינים,, תרד,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s