פטריות שמפיניון ממולאות בבטטה ואגוזי מלך

פטריות שמפיניון ממולאות בבטטה ואגוזי מלך

החומרים:

תבנית זכוכית

פלסטיק נצמד

2 קעריות

צלחת הגשה

100 גרם מחית בטטה (ראה מתכון לבטטה קלי קלות)

12 פטריות שמפיניון בינוניות (8 גדולות)
10 אגוזי מלך קלופים שבורים קטן
2-3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מורידים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן לקוביות קטנטנות

מכניסים לקערית, מוסיפים את האגוזים השבורים ואת מחית הבטטה.

משמנים כל פטרייה בטיפת שמן.

ממלאים עם התערובת, מניחים את הפטריות על תבנית
משומנת כאשר החלק הפתוח כלפי מעלה.


מכסים עם פלסטיק נצמד ומכניסים למיקרוגל ל-2-3 דקות.
(אפשר לאפות בתנור חם מספר דקות או בטוסטר אובן)
להוציא על מגבת נייר ומשם לצלחת הגשה.

אפשר להכין יום קודם ולאפות כאשר האורחים נמצאים.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים,, בטטות,, ירקות,, מלפפונים, עגבניות,, פטריות,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s