זוקיני במילוי גבינה

זוקיני במילוי גבינה


סיר עבה
כף פריזיאן
קולפן או סכין אחרת
2 זוקיני באורך של 30 ס"מ בערך בקליפתם
או 4 קטנים יותר
1/2 קופסת גבינה 9% או יותר
1 כפית אבקת סוכר או 1 סכרין
30 גרם קוקוס טחון (שקית)
גבינה צהובה טובה
שמן רגיל לטיגון עמוק
מגבות נייר

לקישוט:

רצועות גמבה, פלפל ירוק, זית שחור אחרים

אופן ההכנה:

מסירים 2-3 מ"מ קליפה לאורך הקישוא בשלושה מקומות או 4 תלוי בעובי הזוקיני לקישוט.

חותכים את הזוקיני לפרוסות בעובי כ-3 ס"מ

מוציאים בעזרת כף פריזיאן את התוכן ומשאירים כ-1/2 ס"מ  קרקעית.

מיבשים את הזוקיני, ומכניסים אותם לשמן עמוק בטמפ`של 190 מעלות בערך. לשתים עד 3 דקות.

מוציאים את הזוקיני  המוזהבים ומיבשים היטב.

מטגנים לחוד חלק מהקליפות לקישוט. (לוקח שניות בודדות).

מערבבים בקערה את הגבינה עם הסוכר והקוקוס.

ממלאים את הזוקיני בגבינה,

מקשטים עם  קליפה מהשאריות שנשארו,

רצועת גמבה, פלפל ירוק, זית שחור או אחר.

יתרת עיגולי הזוקיני לזרוק לשמן העמוק כדי לקבל צ`יפס  טעים, אפשר לערבב למחית את שאריות הזוקיני עם הגבינה או כראות עיניכם.

סוקיני ממולאים גבינה

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינה לבנה,, זיתים,, ירקות,, מוצרי חלב, סוכר,, סוקיני, פלפלים,, קוקוס,, קישואים,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s