בובלך – מתכון לחנוכה או פסח של סבתא של שושנה הפולניה

בובלך – מתכון לחנוכה או פסח של סבתא של שושנה הפולניה

כמות הביצים ככמות הסועדים
החומרים:
מחבת רחבה עבה
3 ביצים
קורט מלח
קורט סוכר
כ- 7 מ"ל יין אדום
חופן קמח מצה
מעט שמן רגיל

סוכר לקישוט

bubalach.JPG
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים (לבן) לקצף חזק.
מקפלים פנימה את החלמונים (הצהוב).
מוסיפים קורט מלח, קמח מצה את היין ומערבבים יחד.
מחממים מחבת (לא לוהט) ושמים שמן. כאשר השמן חם
מעבירים את העיסה למחבת להזהבה. לוקח כ-10 דקות
מכסים בצלחת והופכים לצד שני להזהבה.
חותכים למעויינים כאשר חם
ומפזרים סוכר מלמעלה.
אפשר גם קצפת
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, חגים, חנוכה, יין, מאפים, סוכר,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s