חצילים,חצילים,חצילים,

החומרים:

קערה עמוקה

כף עץ

צלחת שטוחה

סכין חד

4 חצילים מאורכים

2-4 כפות מיץ לימון טבעי

2-4 כפות שמן זית

1 כפית סוכר

קורט מלח

2-4 שיני שום מעוכות

אופן ההכנה:

קולים את החצילים על האש.

קילוף –יש כמה דרכים לקילוף החציל.

אפשר להכניס את החציל הקלוי לקערה עם מי קרח לדקותיים
ולקלף,אני מרטיבה את האצבעות ומקלפת ליד הברז.

אפשר לחתוך את החציל לרוחב מסביב לראש ואחר כך
לאורך החציל. לפתוח לשני חצאים ולהוציא את התוכן לקערה.

מכינים קערה שמכילה בתוכה:

2 כפות מיץ לימון ושום מעורבים יחד, אלו ימנעו את השחרת החציל.

מוציאים את תוכן החציל לתוך הקערה ומערבבים.
חציל אחר חציל.

מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבבים. טועמים אם אין מרירות

מהחציל או חמוץ לכם מידי.

אם חמוץ,מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית וכפית סוכר.

אם אתם אוהבים חמצמץ הוסיפו מיץ לימון.

אם חסר מלח,מוסיפים,לא חובה.


שומרים במקרר אם נשאר לאחר התיבול.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חצילים,, ירקות,, לימון,, שום,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על חצילים,חצילים,חצילים,

  1. flashes הגיב:

    יופי של עיצוב אתי
    נקי ומסודר
    ממש מצוין

    יהודית

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    פלשי שמחה שמצא חן בעיניך
    עבדתי קשה
    משום מה יש שאינם יכולים להגיב. ולא ציינתי אלא כל התגובות.
    מוזר מאוד
    יש לך פתרון
    אתי

    אהבתי

  3. אלעד הגיב:

    רק בודק

    אהבתי

  4. yara113 הגיב:

    תודה אלעד ושאלה מדוע עלי כרשומה בעורך למלא פרטים?
    זה ממש לא היה קודם

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s