ירקות העונה ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו

ירקות העונה ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו

החומרים:

קערות לירקות,

סיר רחב

250 גרם במיה

250 גרם סטרינג בינס חתוכה

4 חצילים ירוקים חתוכים ל 4 או 8 לאורך

100 גרם רסק עגבניות

3 כפות קטשופ חריף

3-4 טיפות טבסקו

מעט מים

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מרתיחים מים לאחר הרתיחה מכניסים את הסטרינג בינס, מבשלים עד שיתרכך ומוסיפים את הבמיה, לאחר מספר דקות מוסיפים את החציל,את רסק העגבניות,הקטשופ וטבסקו.   דואגים שהמים יכסו את הירקות.

מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור ומבשלים על אש בינונית עד שמתרכך.

משפרים טעמים

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה במיה,, גבינה צהובה,, חצילים,, טבסקו,, ירקות,, לוביה,, מתכוני עמים,, מתכונים, עגבניות,, פיליפינים,, פסטות,, קטשופ,, שעועית ירוקה,, תבלינים,. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על ירקות העונה ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו

  1. עופר D הגיב:

    נראה מבטיח 🙂
    והחצילים הירוקים חדשים לי. מסקרן מה טעמם.

    בוקר טוב והמשך שבוע מוצלח

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s