קנלוני לה מולינזה ממולאות בבשר מצופות במוצרלה גבינה צהובה ורוטב עגבניות

קנלוני לה מולינזה ממולאות בבשר מצופות במוצרלה גבינה צהובה  ורוטב עגבניות


החומרים:

קנלוני
תבנית זכוכית מלבנית גדולה משומנת היטב
סיר פסטה
קורט מלח
חבילה קנלוני
שמן רגיל
צלחת עמוקה
סיר בינוני לרוטב עגבניות
מסננת דקה.
12 קציצות בשר מוכנות מפוררות ( מתכון מצורף)
2 עגבניות ללא גרעינים מרוסקות
100 גרם רסק עגבניות(קופסא קטנה)
שמן
בצל קצוץ דק דק
2 שיני שום מעוכות
2-3 כפות קטשופ חריף
2 -5 טיפות טבסקו בהתאם לחריפות שאתם אוהבים
100 גרם גבינת פרמזאנו מגוררת
פרוסות גבינה צהובה (השתמשתי בעמק )לכיסוי התבנית
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר הפסטה עם קורט מלח וטיפת שמן רגיל.
עם רתיחת המים מכניסים את הפסטה ומבשלים כמעט עד הסוף (אלדנטה)
מוציאים את הפסטה לצלחת קעורה בזהירות ומשמנים מעט שלא ישברו השפופרות.

בקערה מפוררים את הקציצות המוכנות (אפשר גם הכנה מיידית)
ממלאים את השפופרות במעט בשר בזהירות שלא ישברו השפופרות ושמים בתבנית
משומנת היטב אחד ליד השני.


במקביל מכינים את רוטב העגבניות
על אש קטנה מזהיבים את הבצל קצוץ דק דק, מוסיפים את העגבניות השום
רסק העגבניות קטשופ קורט מלח קורט פלפל ובסוף טבסקו.
מביאים לרתיחה ומצננים מעט. אני מעבירה דרך מזננת להמנע משאריות ולקבלת רוטב אחיד.

יוצרים שתי שכבות של קנלוני.  יוצקים עליהן את הרוטב ומעל שמים פרוסות גבינה צהובה כערך 6 מכסות את הכל.

מכניסים לתנור קר ,טמפרטורה של 180 מעלות ל-20 דקות בערך. הגבינה והרוטב רותחים, לרוב זה מספיק.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, גבינה צהובה,, טבסקו,, מתכוני עמים,, עגבניות,, פטרוזיליה,, פסטות,, קטשופ,, שום,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על קנלוני לה מולינזה ממולאות בבשר מצופות במוצרלה גבינה צהובה ורוטב עגבניות

  1. ענת סקילי הגיב:

    נראה נהדר
    עושה חשק לקום עכשיו ולהכין
    תודה

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    בוקר טוב ענת
    בהחלט טעים, קצת עבודה לא נורא.
    מתי את עוברת?
    יש חדש בנושא בו דברנו ב- WP
    אשמח לדעת
    אתי

    אהבתי

  3. flashes הגיב:

    זה טעים לאללה
    עשיתי את זה 🙂

    אהבתי

  4. yara113 הגיב:

    לא משגרת מתכון ללא ניסוי וטעימה
    ענת סקילי מכירה היטב את הבישולים שלי (-:
    היינו בהרבה ארוחים יחד וכל אחד הביא על פי בקשה לרוב לחמישים אנשים.
    היה כף, דברים משתנים, היום אין יותר מפגשים כאלו יש סדנאות במטבח של מאיר השמן והמדרגות הן מוקש עבורי.

    מוזמנת לכאן
    http://yara113.wordpress.com
    וגם לצילומים
    http://yara113photos.wordpress.com/2010/02/12/258/

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s