עוף טחון ברוטב עגבניות וירקות נוסח פיליפיני

תבשיל פיליפיני הנקרא מינודוMENUDO 2

שפת תגלוג היא ניב של פיליפינית

עוף טחון ברוטב עגבניות וירקות נוסח פיליפיני

החומרים:

סיר רחב בעל תחתית עבה

1/2 ק"ג עוף טחון

 

4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות

 

4 גזרים חתוכים לקוביות

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום חתוכות לקוביות קטנות

 

3 מלפפונים חמוצים קטנים בחומץ (תוצרת בית)

 

חתוכים לקוביות קטנות

200 גרם אפונת גינה(סנפרוסט)

1 פלפל אדום גדול חתוכים לקוביות

100 גרם רסק עגבניות

1 כפית מרק עוף

2 עלי דפנה (לא חובה)

1 כפית סוכר

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

מעט שמן לטיגון

כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

משחימים את העוף על מחבת חם עם מעט שמן.

בסיר, מזהיבים את הבצל והשום החתוך עם מעט שמן

מכניסים את העוף ומשחימים מעט.מוסיפים את הגזר

לאחר מכן את שאר הירקות.

שופכים מלמעלה מים רותחים לכיסוי.

לאחר רתיחת המים מוסיפים את רסק העגבניות

אבקת המרק הסוכר מלח ופלפל, משפרים טעמים

מבשלים עד שהתבשיל רך.

מגישים על מצע אורז

בתיאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אורז,, אפונה,, בצל,, בשרים, ירקות,, מלפפונים, מתכוני עמים,, עגבניות,, עופות,, פיליפינים,, פלפלים,, שום,, שמן,, תבלינים,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s