חצילים בנוסח פיליפיני של גיני

חצילים בנוסח פיליפיני של גיני

החומרים:

מחבת

קערה

צלחת

מגבות נייר

חציל בינוני

1 ביצה

בצל ירוק קצוץ דק

קורט  מלח

שמן רגיל
1 ביצה

אופן ההכנה:

קולים את החציל על האש, מקלפים את הקליפה כאשר מרטיבים את הידים במים כדי להמנע מכוויה, שוטפים את החציל במים, קוטמים את הראש בסכין ושוטחים על צלחת מכוסה במגבת נייר.

 

מפזרים מעט מלח על החציל ומשאירים לנוח חצי שעה ומעלה.

לוחצים על החציל עם מגבות הנייר כדי להוציא את הנוזלים המיותרים, בקערה, טורפים ביצה, מכניסים לתוכה את החציל, הבצל הירוק, מעבירים למחבת חם עם מעט שמן שהוכן מראש.

מוכן לאכילה

שוטחים בעזרת כף, כאשר צד אחד שחום,מכסים עם צלחת והופכים לצד שני.
להגיש חם.
בתיאבון.

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל,, חצילים,, טונה,, ירקות,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על חצילים בנוסח פיליפיני של גיני

  1. עופר D הגיב:

    נראה כמו חביתה חצילית נהדרת.
    שווה ניסיון 🙂

    חג שמח, אתי יקרה
    }{

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    זה טעים ברמות
    חג שמח
    אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s