כבד קצוץ

כבד  קצוץ

מחבת רחבה

סיר לבישול הביצים

 

קערה

 

מטחנת בשר ידנית עדיף

500 גרם כבד עוף

3 ביצים קשות

1-2 בצלים קצוצים דק

קורט מלח

קורט פלפל שחור  גרוס

מעט שמן לטיגון

(אפשר להוסיף תפוח אדמה מחית כדי לרכך את הכבד)

 

אופן ההכנה:

על מחבת חמה מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הכבד וצולים עד מצב מדיום עדיף.

כדי שישאר עסיסי, מי שלא אוהב שיצלה עד הסוף.

 

מצננים ומעבירים במטחנת בשר ידנית את הכבד יחד עם הבצל והביצים או קוצצים ביד .

 

ובסוף תפוח אדמה מבושל היטב (או פרוסת לחם לבן מושרה במים וסחוט ) כדי לא לאבד טיפת כבד.

מתבלים במלח ופלפל .

מכניסים למקרר לשעתיים לפחות לספיגת הטעמים.

מגישים על מצע כל שהוא כרצונכם או ישר על הצלחת

בתיאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל,, בשרים, חגים, כבד,, עופות,, שמן,, תבלינים,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s