רגל קרושה 2

רגל קרושה 2


החומרים:
סיר עבה
1 ק"ג בשר בקר עם עצם שכולל רגל של עגל או רגלי תרנגולת נקיות
3  עד 4  שיני שום כתוש או יותר
1-2 בצלים
שורש פטרוזיליה
1 גזר
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
2-3 ביצים קשות

אם צריך, דף ג`לטין. עדיף שלא

אופן ההכנה:
מבשלים את הבשר והעצמות בסיר לחץ עד שמתרכך,  בדרך מנקים את "הלכלוך" בעזרת מצקת,
בישול של שעתים על אש קטנה (אפשר גם בסיר לחץ) אישית לא אוהבת.

לאחר שהבשר נפרד מהעצמות לגמרי ורך עד מתפורר, מוסיפים את הגזר הבצל שורש הפטרוזיליה ומבשלים עוד כחצי שעה.
מווציאים את הירקות, מסננים את העצמות
קוצצים את הבשר לחתיכות קטנטנות
מכניסים לתבנית זכוכית עם הנוזל המצומצם.
פורסים את הביצים הקשות לפרוסות דקות.
ושמים מעל לנוזל או מערבבים בתוכו.
מכניסים למקרר מכוסה בפלסטיק נצמד לפחות ליממה.
להגיש קר.  חתוך לקוביות

לקישוט סלט סלק או מה שתרצו לא חובה.
בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בשרים, עופות,, עצמות, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על רגל קרושה 2

  1. עופר D הגיב:

    משהו נדפק בתצוגה, אתי. לא יודע אם זה אצלי או בבלוג.
    חוצמזה, משום מה יצא למאכל שם לא ממש מלבב…

    בוקר טוב

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    בוקר טוב עופר

    זה בבלוג
    לא אצלך
    רק ברשומה ראשונה
    שולחת מייל שיתקנו
    תודה להארה
    וסוף שבוע נ]לא
    אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s