קישואים או סוקיני על הפלנצה

קישואים או סוקיני על הפלנצה


קערה
צלוחית בינונית
מגבות נייר
צלחת שטוחה

קשואים ארוכים או סוקיני פרוסים לפרוסות דקות מאוד
שן שום טרי כתושה
שמן זית
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח


אופן ההכנה:
בקערית מכניסים שמן שום פלפל ומלח מערבבים

מורחים עם מגבת נייר את הפלנצה בשמן זית ומחממים היטב
טובלים את פרוסות הקישוא בשמן עם התבלינים ומניחים על הפלנצה
עד להשחמה מכל הצדדים
מגישים חם או קר
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ירקות,, כרובית,, סוקיני, פלפלים,, קישואים,, שום,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s