ירקות מצופים בבצק בירה

אתי 1998

ירקות מצופים בבצק בירה

החומרים:

סיר עבה

 

קערה

 

מגבות נייר

צלחת רחבה

5 כפות אבקת מרק בצל

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

2 ביצים

1/2 כוס בירה לבנה

1 כף חרדל

שמן רגיל

חסה (לא חובה)

ירקות שונים כמו פרחי ברוקולי, פרחי כרובית, פטריות,

 

זוקיני או קישואים פרוסים, כמות הבלילה שמספיקה

 

לירקות תלויה בעובי השכבה ששמים וגודל הירקות,

הכמות מספיקה למה שיש בצלחת הכרובית.

קוביות גבינת מוצרלה קרה מהמקרר

אופן ההכנה:

 

מחממים שמן בסיר.

מערבבים בקערה את אבקת מרק הבצל, קמח, אבקת אפייה,

 

ביצים, חרדל ובירה עד שמתקבל מרקם אחיד. אם סמיך מידי להוסיף עוד מעט בירה. אפשרי גם ביצה.

(מלח ופלפל לפי הרצון, אני לא משתמשת)

מניחים לבצק "לנוח" כעשר דקות.

שוטפים את הירקות, ומייבשים אותם במגבת.

טובלים את הירקות ואת פיסות הגבינה בבצק, ומטגנים אותם בזהירות (לפני שמטגנים את כל הערמה, לבדוק עם

 

השמן חם, מבעבע, אך לא שורף) עד לקבלת צבע זהוב.

מוציאים מהשמן, ומייבשים על מגבות נייר.

מגישים  ירקות מגוונים על מצע עלי חסה אחר.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בירה, גבינה,, גבינת מוצרלה, חרדל,, ירקות,, כרובית,, מוצרי חלב, פטריות,, קמח, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s