מרק דג מטוגן עם ירקות פיליפיני

מרק דג מטוגן עם ירקות פיליפיני

החומרים:
סיר
מחבת
דניס כ-450 גרם
3 כפות רוטב דגים
250 גרם במיה
250 גרם פול
250 גרם לוביה או שעועית ירוקה
250 גרם דלעת עגולה  (חנויות המזרח,שווקים)
מעט עגבניות שרי
11/2 כוס מים

אופן ההכנה:
מטגנים את הדג משני  צדדיו.
מכניסים לסיר חצי כוס מים ,רוטב הדגים והדג  ומביאים לרתיחה.
לאחר רתיחת המים מוסיפים את העגבניות הלוביה הבמיה הפול ובסוף את הדלעת. מבשלים עד  שהירקות רכים.

מרק גדים עם ירקות פיליפיני

מגישים עם אורז או אחר

מרק דגים פיליפיני

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, במיה,, דגים ופירות ים, דלעת, ירקות,, לוביה,, מרק,, מתכוני עמים,, עגבניות,, פול טרי,, פיליפינים,, רוטב דגים,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s