צופ סואי מתכון פיליפיני
החומרים:
סיר עם תחתית 26
1/2 כרוב קטן חתוך לקוביות
250 גרם רצועות חזה עוף
250 גרם שעועית חתוכה 3 -4 ס"מ כל חלק
2 גזרים חתוכים לטבעות מעויינות
2 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון 2 ס"מ
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך למעוינים
1/2 ראש כרובית קטנה מפוררת לפרחים קטנים
3-4 שיני שום פרוסות דק דק
2 שיני שום מעוכות למשרה העוף.
1 כף מרק עוף
3 כפות רוטב סויה
קורט פלפל שחור
טיפה מלח (לזכור שהסויה מלוחה)
כף סוכר
מעט שמן רגיל לטיגון
אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומזהיבים את השום והבצל.
מזהיבים את העוף( שנמרח בשום והושרה כשעתיים) ומוציאים את העוף לקערה.
מכניסים את הגזר, ומזהיבים מעט, לאחר מכן את השעועית ואת הכרובית.
ובסוף את הכרוב, מוסיפים את הסויה, ומקפיצים כל הזמן.
מוסיפים כף סוכר קורט פלפל ומעט מלח. ואבקת מרק. טועמים אם אין צורך לשפר טעמים. מבשלים על אש קטנה עד שמתרכך למצב אלדנטה.
בתאבון
מומלצים
כל אזרח עשוי למצוא את עצמו ללא יכולת לממן תרופות לחולים כרוניים. העצומה מיועדת לכלל האזרחים.
חתימה כאן
מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים פרטים באתר הבנים