פשטידת חסה במיקרוגל

פשטידת חסה במיקרוגל

החומרים:

תבנית זכוכית
קערה
סיר פסטה עם מכסה
כף מחוררת
קרש חיתוך
2 חסות גדולות עדיף אינסברג אם אין חסה ערבית צעירה
2 ביצים
1/3-1/4 כוס פרורי לחם
קורט פלפל
קורט מלח
כף שום כתוש קפוא או שיני שום טריות לא חובה
אפשר להוסיף גבינת פרמזאן או אחרת לשידרוג

אופן ההכנה:קורעים את החסה לחתיכות קטנות ביד, מבשלים בסיר פסטה מכוסה
עד שרואים שהחסה רכה בעיקר החלק הקשה של הגבעול.
מוציאים את הסיר הפנימי וסוחטים את החסה כמה שאפשר.
כאשר קרירה. סוחטים את החסה ומעבירים לתבנית זכוכית.

שופכים מעל לחסה את הביצים עם התבלינים , שום ופרורי הלחם.
מערבבים היטב, שוטחים עם  כף ומכסים בפלסטיק נצמד.
מחוררים בשנים שלושה מקומות.

מכניסים למיקרוגל ל-15 עד 20 דקות

בתאבון.אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי + HIT

מומלצים מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל

וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים

פרטים באתר הבנים

 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, גבינת פרמאזן, חסה, מתכונים, פרורי לחם/מצה,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

3 תגובות על פשטידת חסה במיקרוגל

  1. ilana pa הגיב:

    מה שאני מגלה בימים האחרונים אודות חסה…לא גיליתי כל ימי חיי 🙂
    זה נשמע משהו שאפילו אני… יכולה להכין בקלות. תודה }{

    אתינק'ה – אי אפשר לדרג אותך …. כי כבר דירגתיך מזמן !!! 🙂 🙂
    המון תודה וערב מצוין
    אילנה 🙂

    אהבתי

  2. YARA113 הגיב:

    בוקר טוב אילנה

    מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

    יש עוד על חסה זה רק קצה הקרחון(-:

    יום טוב
    אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s