סלמון ביין לבן

סלמון ביין לבן

החומרים:

תבנית אפיה גדולה

על כל ק"ג וחצי דג (מספיק ל-4- 6 סועדים )
1/4 כוס יין לבן
חצי יבש1/4
כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
2-3 שיני שום מעוכות
כפית חרדל דיז'ון

קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:

מפלטים את הדגים המופשרים ומוציאים את העצמות.

מערבבים את כל החומרים יחד, מורחים על הדג להשריה בת שעתים

מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות  ל-20 דקות.

מגישים חם,

בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דגים ופירות ים, דגים,, יין, משקאות, סלמון,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s