פשטידת קישואים עם פרמזאן במיקרו

פשטידת קישואים עם פרמזאן במיקרו

PASTIDA

PASTIDA

החומרים:

תבנית זכוכית 24 או  26
פלסטיק נצמד

1 ק"ג קישואים עם קליפה מגוררים על פומפיה או אחר
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח

 

1 ביצה 1 כף פרורי לחם 3-4 שיני שום כתושות 30-50 גרם גבינת פרמזאן מגוררת דק או גבינה אחרת (אפשר יותר).

PASTIDA

PASTIDA

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בתבנית.
מצפים בפלסטיק נצמד ועושים 2-3 חורים.
מכניסים למיקרו ל-20-30 דקות תלוי במיקרו.

PASTIDA

PASTIDA

המיקרו שלי הוא 31 ליטר וגם תנור.מכניסה על גריל 5 ל-25 מעלות, עד להזהבה.
להוסיף דקות תמיד אפשר.
בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, גבינת פרמאזן, זוקיני, ירקות, מיקרוגל, סוקיני, פרורי לחם/מצה, קישואים, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.