פשטידת קישואים עם פרמזאן במיקרו

פשטידת קישואים עם פרמזאן במיקרו

PASTIDA

PASTIDA

החומרים:

תבנית זכוכית 24 או  26
פלסטיק נצמד

1 ק"ג קישואים עם קליפה מגוררים על פומפיה או אחר
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח

 

1 ביצה 1 כף פרורי לחם 3-4 שיני שום כתושות 30-50 גרם גבינת פרמזאן מגוררת דק או גבינה אחרת (אפשר יותר).

PASTIDA

PASTIDA

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בתבנית.
מצפים בפלסטיק נצמד ועושים 2-3 חורים.
מכניסים למיקרו ל-20-30 דקות תלוי במיקרו.

PASTIDA

PASTIDA

המיקרו שלי הוא 31 ליטר וגם תנור.מכניסה על גריל 5 ל-25 מעלות, עד להזהבה.
להוסיף דקות תמיד אפשר.
בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא. בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, גבינת פרמאזן, זוקיני, ירקות, מיקרוגל, סוקיני, פרורי לחם/מצה, קישואים, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.