טבעות אבוקדו

טבעות אבוקדו מטוגנות

AVOCADO THE FRUIT

 

החומרים:
מחבת עבה גבוה ורחב
מגבות נייר
2 קערות
2 אבוקאדו כמעט בשלים
2 ביצים טרופות עם טיפת מים
אגוזי מלך טחונים דק כ -200  גרם או יותר
פרורי לחם להגדיל את כמות הפרורים
חמאה לטיגון
לקישוט שמנת

אופן ההכנה:
קולפים את האבוקדו ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 עד ס"מ וחוצים לחצי.
מחממים מחבת לחום בינוני גבוה
טובלים את האבוקדו בביצה ונותנים לשארית לנזול לקערה.
בקערה נוספת מערבבים את האגוזים ופרורי הלחם.
מניחים את האבוקאדו על הפרורים ומגלגלים כדי שכל האבוקאדו יכוסה.
מכניסים את הטבעות למחבת חם לא רותח חמאה עם טיפת שמן,
אחרי מספר דקות הופכים לצד שני עד הזהבה.
אפשר להגיש על מצע אגוזים עם ציפוי שמנת או יוגורט מלמעלה.
בתאבון

FRAY AVOCADO

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי + HIT

מומלצים
מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים
פרטים באתר הבנים

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבוקדו, אגוזים,, ביצים,, חגים, חמאה,, יוגורט,, ירקות,, פירות,, פרורי לחם/מצה,, שמנת,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s