לביבות אבוקדו ועוף

לביבות אבוקדו ועוף

החומרים:
מגבות נייר
מחבת
קערה
11/2 כוס שמן זית
1/2 כוס בצל סגול קצוץ דק
2 שיני שום מעוכות
2 כוסות חזה עוף חתוך לקוביות /רצועות קטנות
1/2 כוס אבוקדו מעוך
1 כוס פאנקו/פרורי לחם
1/4 כפית כמון
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
1  ביצה טרופה
5 כפות סלסה כל שהיא

אופן ההכנה:

AVOCADO AND CHICHEN

AVOCADO AND CHICHEN

מזהיבים את הבצל במעט שמן חם ומוסיפים שום , משחימים לשניות את רצועות או קוביות העוף לסגירה.

את ייתרת הפנקו בצלחת שטוחה.

בקערה בינונית מערבבים את העוף הבצל האבוקדו 1/3 כוס פנקו, ביצה תבלינים.
יוצרים 6- 5 קציצות/לביבות ועוטפים בפנקו משני הצדדים.

במחבת חם עם מעט שמן מניחים את הלביבות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

להגיש עם סלסה שאוהבים לא חובה.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבוקדו, ביצים,, בצל,, כמון, פרורי לחם/מצה,, שום,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s