דניס של גיני

דניס של  גיני

DENIS

DENIS

החומרים:
קערה גדולה
2 תבניות אלומניום גדולות ואחת קטנה
נייר אלומיניום
פלסטיק נצמד
מתכון ל-30 סועדים
15 דניסים מפולטים כל פילה מחולק ל -3  מנות
עלי חסה אינסברג עגולה כמספר המנות
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון אחד
500 גרם רסק תפוחי עץ (צנצנת)
כמה שיני שום כתושות
5 כפות רוטב סויה
פטרוזיליה קצוצה דק דק ללא הגבעולים
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את רסק תפוחי העץ, התבלינים
הלימון שמן הזית והפטרוזיליה ומשקיעים את הדניס בתוכם

מעסים היטב. ומשאירים כשעה או יותר.
מכינים תבנית אלומניום מצופה בנייר אלומיניום משומן מעט
מעבירים את הדגים אל התבנית או שתי תבניות   ומחלקים את התוכן לשתי התבניות עם שתים.
סוגרים את האלומניום ומכניסים לתנור חם בטמפרטורה של 190-200 מעלות ל-20 דקות בערך.

אם התחתית לא אפויה מספיק, לטגן במעט שמן חם.  לצנן לטמפרטורת החדר.

להגשה,פורסים את העלים העגולים על צלחת הגשה. מניחים על כל עלה מנה אחת עם מעט רוטב..

DENIS

DENIS

בתאבון.

פירוט המסע למען גלעד שליט בחדשות ועדכונים

friends4gilad@gmail.com
הקבוצה הרישמית בפייסבוק
הטוויטר הרישמי .

הצטרפו!

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דגים ופירות ים, דגים,, דניס, חסה, ירקות,, פטרוזיליה,, פיליפינים,, רוטב סויה,, שום,, שמן,, תבלינים,, תפוחי עץ,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

8 תגובות על דניס של גיני

  1. ilana pa הגיב:

    נשמע מעולה ! אני אמנם לא דוגמא, אך מעולם לא שמעתי על שילוב עם רסק תפוחים. אם אאזור עוז ואכין את המנה הזו – מבטיחה לעדכן אותך
    והפעם באמת מתחשק לי, כי מסקרן אותי הטעם. אישית נראה לי שאוותר על עלי החסה, אם כי זה עדיין לא סופי… 🙂

    לימים טובים !

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    (-: עד שלא מנסים לא יודעים
    דניס הולך כמעט עם כל דבר. שמנת,אבוקדו,ומה לא בעצם
    לא לפחד לנסות(-:

    אהבתי

  3. yara113 הגיב:

    בטוחה שתצליחי
    קל מאוד
    תבקשי שיפלטו לך את הדגים
    חוסך עבודה.

    אהבתי

  4. yara113 הגיב:

    בוקר טוב
    לפלט זה לחתוך את הדג לאורכו בדרך נכונה כדי להוציא את העצמות ולהשאיר רק את הבשר של הדג ללא עמצות ללא ראש וזנב. את אלו מבקשים ועושים מזה ציר של מרק. מבשלים את הראש העצמות של הדג ומצמצמים. יכול לשמש לרוטב לאחרים ,אפשר להוסיף תבלינים ירקות שורש או אחרים, בסוף מסננים כדי שלא ישארו עצמות .
    שבוע נפלא
    אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s