ירקות מצופים בבצק בירה

אתי 1998


ירקות מצופים בבצק בירה

החומרים:

סיר עבה

מגבות נייר

5 כפות אבקת מרק בצל

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/2 כוס בירה לבנה
1 כף חרדל

שמן לטיגון

ירקות שונים כמו פרחי ברוקולי, פרחי כרובית, פטריות, זוקיני או קישואים פרוסים

חתיכות גבינת מוצרלה קרה מהמקרר

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר.

בינתיים מערבבים בקערה את אבקת מרק הבצל, קמח, אבקת אפייה, ביצים, חרדל
ובירה עד שמתקבל מרקם אחיד.

מניחים לבלילה  "לנוח" כעשר דקות.

שוטפים את הירקות, ומייבשים אותם במגבת/מגבת נייר.

טובלים את הירקות ואת פיסות הגבינה בבצק, ומטגנים אותם בזהירות בשמן חם, מבעבע, אך לא שורף עד לקבלת צבע זהוב.

מוציאים מהשמן, ומייבשים על נייר סופג.

מגישים על מצע עלי חסה אחר.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ברוקלי, גבינת מוצרלה, זוקיני, ירקות,, כרובית,, סוקיני, פטריות,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s