מלפפונים כבושים

 PICKELD CUCAMBER

PICKELD CUCAMBER

מלפפונים כבושים

המצרכים:

קילו מלפפונים

10-12 שיני שום (לא גדולות)

10 גבעולי שמיר

1/4 כוס חומץ

1 כף מלח

1 כפית גרגירי פלפל שחור גרוס

מים לכיסוי
שמן

אופן ההכנה:

לשטוף את המלפפונים.

לשים אותם בצנצנת עם יתר החומרים.

לצקת את המים לפי גודל הכלי, ולהוסיף כפית גדושה מלח על כל כוס מים. מצפים בטיפת שמן.

כובשים את המלפפונים בטמפרטורת החדר במשך 5 עד 6 ימים
אישית מכניסה ישר למקרר.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ירקות,, מלפפונים, עלי דפנה,, פלפל אנגלי, שמיר,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על מלפפונים כבושים

  1. ilana pa הגיב:

    אתי'לה, בוקר טוב 🙂
    שאלה של בורה. אני אוהבת מלפפונים בחומץ. מה עלי לעשות וכיצד לשנות את הרכב המצרכים כדי שיצא חמוץץץץ ? 🙂

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s