ריבת דלעת

ריבת דלעת

 

1 ק"ג דלעת

1 כוס מים

1 ק"ג סוכר

1 כפית צנובר

מיץ מלימון אחד

צנצנות זכוכית סטרליות עם מכסה סובב עדיף.

אופן ההכנה:

מרסקים את הדלעת על פומפיה גסה או (חשמלית)

מוסיפים מים עד לכסוי ומבשלים עד שיתרכך.

מוסיפים צנובר, מיץ לימון, סוכר ומבשלים

עד שנהיה שקוף.

תהנו.

מומלצים

כל אזרח עשוי למצוא את עצמו ללא יכולת לממן תרופות לחולים כרוניים.  העצומה מיועדת לכלל האזרחים.
חתימה        כאן

מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים      פרטים    באתר הבנים

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דלעת, ירקות,, לימון,, מתוקים,, סוכר,, ריבות,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על ריבת דלעת

  1. ilana pa הגיב:

    את הריבה הזו חייבת לנסות. אני כל כך אוהבת דלעת, עד שבטוחה שגם ריבה שתופק ממנה אוהב. תודה אסתי.

    מקווה שכבר התאקלמת וחזרת לעצמך 🙂

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    בטוחה שתהני
    ובכלל דלעת טעימה.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s