רגל קרושה של אמא שלי

רגל קרושה של אמא שלי ז"ל
החומרים:

רגל קרושה

 

 

סיר שטוח עם מכסה

תבנית זכוכית או תבנית ארוכה ממתכת

 

קורט מלח
קורט פלפל שחור

1 ק"ג רגל עגל ,או בקר/ חזיר/ רגלי תרנגול/ת חתוכה. 11/2 ליטר מים קרים 2 שיני שום מעוכות (לא הכרחי) 4 ביצים קשות

אופן ההכנה:

 

 

 

מרתיחים את הרגלים לכמה דקות, שופכים את המים

 

מנקים מהשער ואחרים.

 

מבשלים  כ-5 שעות לאחר רתיחה על אש קטנה.  עד שמחצית

הנוזל בסיר תצטמצם.  (בסיר לחץ כ-40 דקות).

מסירים מידי פעם את הקצף המלוכלך.

לאחר 5 שעות מצננים מעט.  מסירים את העור וזורקים.

מוציאים את כל העצמות בזהירות, אני מפוררת את הבשר

שנותר עם הידיים ולאחר מכן מסננת את הכל כדי להיות בטוחה

שאין עצמות. ממליחים ומפלפלים על פי הצורך.

מעבירים את הנוזל עם הבשר לתבנית זכוכית.

פורסים את הביצים לפרוסות דקות . משקיעים את הפרוסות

בצורה מסודרת בתוך התבנית אחת ליד השניה.

מכסים עם פלסטיק נצמד ולמקרר למספר שעות.

במידה ולא נקרש, מוסיפים טיפת גלטין.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בשרים, גלטין, ישראלים,, מתכוני עמים,, עופות,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s