בשר טחון על מצע אטריות אורז ברסק עגבניות ועוד

בשר טחון על מצע אטריות אורז ברסק עגבניות ועוד

כמות מספיקה ל – 2-3 סועדים.

החומרים:

סיר בינוני

מחבת בינוני

כף סינון

קערה לאטריות

חבילת אטריות אורז (חנויות המזרח)

500 גרם בשר טחון (עגל, כבש, אחר)

1 בצל גדול קצוץ דק

3 שיני שום קצוצות דק

100 גרם רסק עגבניות

3 כפות קטשופ חריף

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

3-6 טיפות טבסקו או יותר

שמן לטיגון

מעט מים חמים מאוד

איטריות אורז

אופן ההכנה:

האטריות במים רותחים

איטריות מוכנות

 

 

במחבת חם עם מעט שמן, מזהיבים את השום והבצל ומוסיפים
את הבשר. משחימים ומוסיפים את רסק העגבניות עם מעט
מים חמים, הקטשופ מלח, פלפל וטבסקו. מערבבים על האש
עד שהבשר מבושל חשוב שישאר רוטב במחבת כי אטריות
האורז מעט יבשות. אם חסר נוזל מוסיפים מים רותחים.

הבשר עם רסק העגבניות הקטשפ ועוד

מרתיחים מים בסיר , עם הרתיחה מכניסים את האטריות לשתים
שלוש דקות.  מוציאים עם כף מחוררת את האטריות לקערה.

גוזרים את האטריות עם מספרים לגודל שרוצים.

אופן ההגשה:

שמים מחצית ממנת האטריות בצלחת עמוקה. יוצקים מעל את הבשר

עם הרוטב . מגישים חם.


המנה המוכנה להגשה

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

מומלצים:
פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אטריות אורז,, בשרים, טבסקו,, ירקות,, עגבניות,, קטשופ,, שום,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s