ברוקלי עם אנטריקוט ברוטב אויסטרס ושמן סומסום

ברוקלי עם אנטריקוט ברוטב אויסטרס ושמן סומסום

 

ברוקלי ואנטריקוט

ברוקלי ואנטריקוט

החומרים:
סיר
מחבת

1/2 ק"ג ברוקלי טרי הפרחים
3 סטיקים אנטריקוט דקים (כ-1 ס"מאו פחות)  חתוכים לקוביות
2-4 שיני שום קצוצות דק
1 בצל גדול קצוץ דק
1 טיפת שמן שומשום
קורט פלפל שחור גרוס
כף רוטב אויסטרס(חנויות המזרח)

אופן ההכנה:
מבשלים את הברוקלי במים  כמה דקות שיתרכך ומסננים.
מזהיבים במחבת חמה את הבצל והשום ומוסיפים את האנטריקוט שחתוך לקוביות של 3 ס"מ בערך.
משחימים טיפה את הבשר ומסירים מהמחבת לצלחת.

מחממים סיר עם טיפת שמן  מעבירים אליו את הברוקלי ואת הבשר, מוסיפים את רוטב הצדפות,
טיפת שמן שומשום מפלפלים מעט ולאחר כ-3 דקות מוציאים לצלחת להגשה.
מגישים עם אורז או אחר

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אנטריקוט, בצל,, ברוקלי, בשרים, ירקות,, רוטב אויסטרס, רוטב שרימפס, רטבים, שום,, שמן שומשום, שמן,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s