אנטריקוט קשואים ואפונה ברוטב עגבניות שרי


אנטריקוט קשואים ואפונה ברוטב עגבניות שרי

החומרים:

2 סירים
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
6 עגבניות שרי חתוכות או 2 עגבניות גדולות
4 קשואים חתוכים אלכסונים קטנים
200 גרם אפונה ירוקה (אפשר קפוא)
1/2 ק"ג אנטריקוט חתוך לקוביות קטנות
שמן רגיל לטיגון
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:


בסיר אחד מזהיבים את הבצל במעט שמן, מוסיפי את השום והעגבניות.

בסיר שני סוגרים את קוביות הבשר. מוסיפים כוס מים רותחים, סוגרים את הסיר עם מכסה
ומבשלים כ-10 דקות.

מעבירים את הבשר עם הנוזל שנשאר לסיר עם הבצל והעגבניות, מערבים היטב תוך הקפצה.


ממליחים ומפלפלים מוסיפים את האפונה ומערבבים שוב ובסוף את הקישואים.


משפרים טעמים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-חצי שעה.


בתאבון

אם אהבתם  דרגו אותי

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

 


מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אנטריקוט, בצל,, בשרים, זוקיני, ירקות,, עגבניות,, קישואים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s