גינאטנג גולאי עם פול וקישואים

גינטאנג גולאי עם פול וקשואים -מעדן פיליפיני

מתכונים – גינטאנג גולאי עם פול וקישואים

החומרים:

סיר עם תחתית עבה
שמן רגיל להשחמת הבצל
4 קשואים חתוכים לרצועות דקות
2 עגבניות גדולות קוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות דק
2 בצל בינוני קצוץ דק
100 גרם פול קטן סנפרוסט/טרי
300 גרם בשר לבן/אחר
קורט מלח
1 כף אבקת מרק עוף או בשר
קורט פלפל שחור גרוס
2 -3 כפות מים

אופן ההכנה:
לטגן בשמן את הבצל והשום להזהבה.
להוסיף את הבשר לסגירה.
להוסיף את העגבניות ולבשל עד שתתכרככנה.
לוקח כחמש דקות, להוסיף 4-3 כפות מים
להוסיף את הפול והקישואים.
להוסיף מלח פלפל אבקת מרק ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה עד שהפול מתרכך.
לשפר טעמים ולהגיש לצד אורז/אחר

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, ירקות,, מתכוני עמים,, עגבניות,, פול טרי,, פיליפינים,, קישואים,, שום,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על גינאטנג גולאי עם פול וקישואים

  1. עופר D הגיב:

    שם מוזר, אבל מרכיבים מבטיחים.
    באמת שמזמן לא נהניתי מפול כאן בסביבה.

    סופ"ש נעים, אתי

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      בוקר טוב עופר
      תמיד תמצא פול בקפואים. מעדן אמיתי סתם כך לבשל עם טיפת מלח ופלפל.
      סופ שבוע נפלא
      אתי

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s