חמין 2011

חמין

חמין

החומרים:
סיר ענק
ביצים לפי מספר הסועדים
4 כפות סוכר
4 כפות דבש
3 קישקע ממולא מוכן או תוצרת בית
אוסובוקו עגל או אחר
תפוחי אדמה קטנים 3 לאיש ,או אחד גדול לאדם (קוביות גדולות)
פילה בקר 2 ק"ג
פלפל שחור גרוס
שקיות קוקי

אופן הכנה :
לסיר ענק. מכניסים את  הסוכר והדבש כשהסיר קר.עוד לפני קבלת הקרמל, מוסיפים את קוביות הבשר, ואוסובוקו וסוגרים מעט מכל הצדדים. מכניסים את תפוחי האדמה,הקישע בשקית קוקי סגורה מחוררת מעט,כל אחד לחוד. את הביצים שמבשלים קודם מכניסים לשקית קוקי ,סוגרים ומחורים, מוסיפים מים רותחים לכיסוי ופלפל שחור גרוס. מביאים לרתיחה, מנקים את הלכלוך, סוגרים את המכסה ומקטינים ללהבה נמוכה. מבשלים כמה שיותר שעות.לשמור שתחתית הסיר לא תשרף.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוסובוקו, בשרים, דבש, ירקות, סוכר, עגל, קישקע, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

10 תגובות על חמין 2011

  1. flashes הגיב:

    אין ספק שחמין זה התבשיל האולטימטיבי למזג האויר היום
    אני כמעט לא מכינה חמין, ואם כן, טבית, או חמין איטריות

    שבת חמימה לך

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    בוקר טוב פלשי
    החמין הזה יחסית דל קלוריות, הבשר רזה מאיכות טובה, ואצלינו לפעמים יש קטניות לפעמים לא.
    אוסובוקו זה מעדן, לפי ההזמנה(-: הכי חשוב שיהיה קישקע.
    שבוע חמים
    אתי

    אהבתי

  3. עופר D הגיב:

    למרות שזה טעים, אנחנו כמעט לא מכינים כזה.
    זה היה שמור לחמותי, לפני האלצהיימר…

    בוקר טוב, אתי

    אהבתי

  4. yara113 הגיב:

    מדוע לא להכין זה כל כך פשוט?
    יום נפלא
    אתי

    אהבתי

  5. אנימו הגיב:

    היי אתי. האם כל מרכיב נכנס לשקית קוקי משלו?
    ותודה שהזכרת לי את האוסובוקו.

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      ברוכה הבאה
      את הקטניות מכניסה כל אחת לקוקי משלה, יש שלא אוהבים שעועית,יש שלא אוהבים גריסי פנינה, לחוד את הקישקע כך לא מתפורר לרוב, כך את הביצים, שלא ישפכו קליפות פנימה. לא לשכוח לחורר. יוצא אותו דבר וכל אחד לוקח מה שרוצה.
      חוסך מריבות,וטעים ברמות, ואוסו בוקו =מעדן.
      ערב נפלא
      אתי

      אהבתי

  6. אנימו הגיב:

    אה. את ההפרדה בתוספות אני מכירה.
    תודה. בינתיים היה אישור ונראה לי שהכל הסתדר.
    המשך יום טוב.

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      אני אשרתי
      את יותר זריזה ממני
      בנתיים תקנו לי חלק מהבלוג. אז מצליחה לשנות. חסרלי עוד כמה דברים.
      אם יסדרו אחזור. במקביל ישאר כאן. לא רוצה לאבד את המידע.
      ערב טוב
      אתי

      אהבתי

  7. ציפי הגיב:

    2 ק"ג פילה בקר בטשולנט? קצת רזה וקצת יקר. הלא כן? אולי פילה מדומה הנקרא בגרמנית פאלש פילה?
    גם הקישקע נראה יפה ולא מפוצץ ובקוע. איזה מין שמת?
    השבת הקרובה תהיה גשומה ואלי נכין סיר טשולנט גם אצלנו.

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      ברוכה הבאה ציפי
      כף לראות אותך כאן, לא אוהבים חמין שמן כי אחר כך לא נעים. אכן הבשר יקר. אבל פעם בשנה מרשים לעצמינו. לא אוהבת פילה מדומה. ובכלל היום להשיג בשר טוב לא בסופר כפי שהיה פעם. לפעמים קונה בטבע, עגל , שמוציאים לי מהמקרר. אני לא מומחית, אבל מצליחה לא לקחת מה שלא נראה לי(-: והקישקע של הוד לבן, אחת המעלות של הקוקי ששומרת על שלמות למרות החורים הקטנים. מה שאני עושה, מכניסה אותם מופשרים לא לגמרי, ועליהם שמה את העצמות.
      מורידה את הקצף שנוצר בהתחלה,וסוגרת עד שמוכן. כמה שעות טובות, הכי טעים זה עם אוסובוקו. השבוע מצאתי 2 של עגל במו ביריד האכרים. היה טעים מאוד
      ערב חמים
      אתית

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s