בורשט מסלק

חמיצת סלק בורשט

החומרים:

סיר 28

4-5 סלקים גדולים

5-4 שיני שום שלמות

עצמות בקר/עגל עם מח כמספר הסועדים

תפוח אדמה גדול לכל סועד חתוך לקוביות גדולות

קורט פלפל שחור גרוס

כפית מיץ לימון טרי

כפית סוכר או יותר

קורט מלח

אופן ההכנה:

מכניסים את הסלקים הרחוצים למיקרוגל ל-5 דקות.
מוציאים ומקלפים וחותכים לקוביות.

במקביל מנקים את העצמות ומרתיחים אותן. מחליפים את
המים. אם עדין יש קצף לא נקי מרתיחים שוב.

אני מסירה את העור שלרוב שעיר.

אל סיר עם מים קרים מכניסים את הסלק העצמות תפוחי
האדמה , שום לימון ומרתיחים. מוסיפים סוכר, מלח, פלפל

מכסים ומקטינים את האש. מבשלים חמש שעות לפחות.
משפרים טעמים.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוסובוקו, בשרים, ירקות, סלק, עצמות, שום, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על בורשט מסלק

  1. ברני8 הגיב:

    תודה
    יופי של מתכון. אבל אשתמש בשוק הודו. מסיבות בריאות. שלי.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s