לחם מטוגן


לחם מטוגן

החומרים:

מחבת
2 פרוסות לחם או בהתאם למספר הסועדים, השתמשתי בלחם שלום שחור עגול.
2 ביצים או לפי לפי כמות האנשים.
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון או מעט חמאה

יש שמוסיפים חלב או מים ומורידים את כמות הביצים,אני לא מוסיפה כלום.

אופן ההכנה:
מחממים מחבת, כאשר חם מוסיפים חמאה (זהירות שלא תשרף)
בנתים מערבבים 2 ביצים עם מעט מלח ופלפל(לא חובה)


טובלים את פרוסות הלחם בביצה. וכאשר המחבת חם מעבירים את הלחם למחבת.

עם מרית הופכים לצד השני כאשר מזהיב.


אני שופכת את כל הביצה שנשארה על הלחם.
מעבירה לצלחת הגשה.

אפשר לפזר סוכר,לשים שמנת ואחרים-

אנחנו אוהבים כך

בתאבון

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

אם אהבתם  דרגו אותי

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן


מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, חמאה,, לחם,, מתכונים, שמן,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על לחם מטוגן

  1. ברני8 הגיב:

    סופסוף מתכון בלי חלה.
    תודה אתי
    ברני8

    אהבתי

  2. י.ש. הגיב:

    פשוט טעים.
    שבוע טוב

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s