פרוסות חצילים בציפוי פיסטוק

פרוסות חצילים בציפוי פיסטוק 

 

החומרים:

1 חציל ארוך
1 1/2 כוסות פרורי לחם טריים
1/2 כפית בזיליקום יבש כתוש
1/2 כפית אורגנו יבש כתוש
1/4 כפית רוזמרין יבש כתוש
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס פיסטוקים קצוצים דק מאד
2 כפות שמן זית
2 ביצים
גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

חותכים את קצוות החציל ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי 1 ס"מ,
מורחים כל פרוסה במעט שמן זית ומניחים בתבנית,מכניסים לתנור שחומם מראש למצב גריל, בשלב העליון וצולים עד לריכוך פרוסות החציל.

בזמן האפיה מערבבים את התבלינים עם פרורי הלחם,טורפים את הביצים, טובלים כל פרוסה בביצה הטרופה ולאחר מכן בתערובת התבלינים לציפוי משני הצדדים

ומניחים שוב בתבנית.מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני לאפיה של 15 דקות.

מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל מעט גבינה צהובה מגורדת ומגישים מיד.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

מומלצים:

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אורגנו, בזיליקום,, גבינה צהובה,, חצילים,, ירקות,, מתכונים, פיסטוק, רוזמרין, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על פרוסות חצילים בציפוי פיסטוק

  1. עופר D הגיב:

    טוב, אתי.
    נראה שלא אוכל להתחמק מלקנות חצילים ולנסות משהו מכל השפע החצילי הנהדר שהבאת 🙂
    תודה!

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    יש עוד זו רק ההתחלה
    עשיתי סדר שלא מרצוני בגיבוי לפני פירמוט עקב תקלה
    ומצאתי אוצרות אבודים
    היה כף להזכר.
    ערב טוב
    אתי
    אגב יש עכשיו חצילים בלדי כאלו עם החריצים \(נקבות) הם נפלאים.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s