חציל קלוי במיונז עם עגבניות

חציל קלוי

החומרים:

חציל
2 כפות חומץ
1/4 כוס שמן
3 שיני שום כתושות
2 כפות מיונז
מלח
פלפל לבן
1/2 כוס עגבניות שרי חצויות לשניים

אופן הכנה:

קולים חציל בינוני קל משקל על להבת גז .
לקלוף את החציל ולהשהות במסננת כ- 30 דקות לסינון הנוזלים.
לקצוץ דק את החציל,
להוסיף כ- 2 כפות חומץ ,רבע כוס שמן ,4 שיני שום כתוש ,2כפות שטוחת מיונז ,
מלח ופלפל לבן לפי הטעם, חצי כוס עגבניות שרי חצויות לשניים.

ערבוב קל להטמעת כל החומרים.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חצילים,, ירקות,, מיונז, מתכונים, עגבניות,, שום,, שמן זית, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s