סלט חצילים בסיגנון סיני.

סלט חצילים בסיגנון סיני.
חומרים:
1 חציל  עדיף בלדי
קערה
נייר כסף אם הולך לתנור, פלסטיק נצמד אם למיקרו.
מזלג
כף
מגבת נייר

לרוטב:
11/2 כפות רוטב סויה
1/4 כוס יין לבן
1/2 ס"מ ג'ינג'ר טרי
1 שן שום גדולה או יותר מעוכה
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כפית סוכר חום
מעט מלח

אופן הכנה:

קולים את החציל מכל צידיו  (אפשר במיקרו או בתנור , לא לשכוח לחורר)

מוציאים את התוכן החציל בעזרת כף.
מוציאים את הגרעינים עם יש ומועכים היטב במזלג ,אפשר גם ב"ביז" .

מוסיפים את השום המעוך.  מגררים מעט ג'ינג'ר דק.

מוסיפים את הרוטב שערבבנו קודם אל החציל, מערבבים טוב.

 

חצילים בנוסח סיני

גישים קר.
בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גינגר, חומץ בן יין, חצילים, ירקות, שום, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על סלט חצילים בסיגנון סיני.

  1. שרה הגיב:

    נראה ממש מעניין
    תודה על המתכון

    אהבתי

  2. עופר D הגיב:

    עוד משהו שנראה מסקרן ומעורר תיאבון.
    תודה, אתי. בוקר נהדר לך

    אהבתי

  3. yara113 הגיב:

    ערב טוב עופר.
    יהיו עוד כמה חצילים
    מצאתי אוצר.
    ובבלוג השני מרק פלפלים צהובים
    שווה לנסות
    בהצלחה
    אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.